Så slap dog af

Hvor og hvordan kan vi se stress og angst i kroppen - og hvordan kan vi bruge kroppens ressourcer til at opnå ro? Psykomotorikstuderende guider dig til opmærksom på åndedræt og spændinger i kroppen

Dag

Fredag

Tid

10.00-11.00 og 13.00-14.00

Sted

Musik- og kulturhuset

Vært

VIA på vejen

Format

Oplæg og øvelser

Trivsel og krop, krop og trivsel... vi ved, de to ring hænger tæt sammen.

I denne session får du både indblik i, hvordan stess og angst påvirker din krop fysiologisk og psykologisk - og hvad du selv kan gøre for at komme stess-symptomer og anden uro i møde. 

Du kan alene eller sammen med en kollega opleve en guided kropsgennemgang. En slags meditation, hvor du får mulighed for at mærke din krop og opleve, hvad det gør ved dig og hvordan du kan bruge metoden.

Helena Lauridsen, der er studerende på VIA Psykomotorikuddannelsen og uddannelsesguide hos 'VIA på Vejen', fører dig gennem denne session. Hun har med stor succes undervist gymnasieelever i sammenhængen mellem stress, angst - og afspænding. Denne 'så slap dog af'-session er inspireret af hendes erfaringer med den målgruppe.

Vi sørger for en rolig og rar stemning, hvor du kan slappe af og fordøje ord og indtryk fra tidligere oplæg og debatter.

Vel mødt på yoga-måtten.