Følg Uddannelsesdebatten online 

Har du ikke mulighed for selv at deltage på Uddannelsesdebatten i Nørre Nissum? Så kan du følge årets keynotes og udvalgte debatter online hjemme fra stuen eller sammen med dine kolleger eller studiekammerater. Tilmelde dig her. Det er gratis! 

Torsdag - fokus på dagtilbud og grundskole

Per Schulz Jørgensen

9.30-11.15: Opdragelse til livsmod og bæredygtighed

'Livsmod og bæredygtighed er kernebegreber i opdragelsen'. Hør Per Schultz Jørgenen begrunde hvorfor - og mød også Suna Christensen, Merete Riisager og Dorthe Junge i en debat om skolens ansvar for elevernes dannelse til bæredygtighed.


Tilmeld dig og deltag her
Jonas Andersen Lysgaard

14.45-15.30: Bæredygtighedens pædagogik

'Bæredygtig udvikling handler om andet og mere end klima og miljø. Bæredygtig udvikling knytter sig helt fundamentalt til vores hverdagsliv - og til måden, vi driver skole på' . Mød Jonas Andreasen Lysgaard, der forsker i uddannelse, pædagogik og bæredygtig. udvikling.
Tilmeld dig og deltag her
Se hele torsdagens program - og deltag fysisk

Fredag - fokus på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser

Rasmus Willig

9.30-10.45 En bæredygtig fremtid - hvordan uddanner vi til den?

'Der er behov for en omfattende kollektiv omstilling, der griber ind i stat , marked , civilsamfund - og uddannelse'. Mød Rasmus Willig i et provokerende keynote - og lyt med, når vi efterfølgende tager debatten med politikerne og de studerende.
Tilmeld dig og deltag her

14.30-15.30: Uddannelse og handlekraft - veje til et mere bæredygtigt samfund

Oplev dokumentarisk Phie Ambo og filminstruktør og forfatter Anders Morgentahler i en samtale med Anja Bo om klima-filmen 70/30, om at starte en grøn friskole - og tro på, at uddannelse og handlekraft er vejen til et mere bæredygtigt samfund.
Tilmeld dig og deltag her
Se hele fredagens program - og deltag fysisk