Til workshopejere

Vi inviterer dig og din organisation eller forening til at være vært for en workshop på Uddannelsesdebatten?

I leverer og faciliterer selv indholdet på workshoppen. Vi stiller tid og rammer til rådighed.

Praktisk info

 • Uddannelsesdebatten 2021 sætter fokus på bæredygtig udvikling og uddannelse under overskriften: #læredygtig - uddannelse til bæredygtig fremtid. Du skal derfor tilrettelægge din workshop, så den matcher temaet og målgruppen:
  • Workshops torsdag d. 30. september er målrettet dagtilbud og grundskole.
  • Workshops fredag d. 1. oktober er målrettet ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

  Design din workshop

  Du har (næsten) frit slag, når du designer din workshop. Vi stiller kun tre krav:

  • Workshoppen skal indeholde et kort, fagligt oplæg, der kobler sig til Uddannelsesdebattens aktuelle tema. Brug en faglig kapacitet fra din egen organisation eller forening - eller inviter en ekspert ude fra.
  • Workshoppen skal involvere og engagere deltagerne aktivt fx. gennem aktiviteter eller debat, der faciliteres af dig.
  • Workshoppen skal gennemføres på 1 ½ time. Og dørene skal være åbne for alle under hele workshoppen.

   

 • Vi vil gerne sikre, at Uddannelsesdebattens workshops har mange spændende formater, og at du og andre workshopejere bidrager med forskellige vinkler på det samlende tema - #læredygtig - uddannelse til bæredygtig fremtid

  Vi har derfor lavet en 'drejebog' til dig. Den gør det let at få overblik over, hvad din workshop skal indeholde, hvordan vi i fælleskab udvikler og kvalificerer indholdet - og hvilke informationer, Uddannelsesdebatten har brug for forud for workshoppen.

  Drejebog: Datoer og deadlines

  Indhold:

  • Frem til 1. april står Uddannelsesdebatten klar med sparring og afklaring i forhold til udvikling af din workshops indhold og proces
  • Du sender senest d. 1. april titel på din workshop og kort indholdsbeskrivelse til projektleder, Jeanette Svendsen jeanette@uddannelsesdebatten.dk

  Din workshop annonceres på hjemmesiden: Senest d. 1. juni ligger beskrivelsen af din workshop klar på Uddannelsesdebattens hjemmeside.

  Hvad skal du bruge: Vi hjælper gerne med bordopstilling, AV-udstyr mv. Men send os senest d. 26. august en mail, hvor du fortæller os, hvad du har behov for.

  Skriv til jeanette@uddannelsesdebatten.dk

 • Uddannelsesdebatten stiller de fysiske rammer til rådighed for din workshop. Vi tilbyder bl.a. konferencesal, foredragssal, haller med gulvplads og mulighed for fysisk aktivitet, debattelte og mindre og mere intime workshoprum.

  Når Uddannelsesdebatten kender de forskellige workshopejeres behov, tildeler vi din og de andre workshop en passende placering.

  Teknisk hjælp og support

  En af Uddannelsesdebattens dygtige frivillige hjælper dig med at indrette det rum, hvor din workshop skal afvikles. Husk at kontakte projektteamet, så vi ved, hvad du har behov for, fx i forhold til bordopstilling, AV-udstyr etc.

  Skriv senest 26. august til projektleder Jeanette Svendsen, jeanette@uddannelsesdebatten.dk

 • Uddannelsesdebatten ønsker at skabe lige muligheder for alle -uddannelsesinstitutioner, organisationer og foreninger. Derfor er det gratis at afholde en workshop på Uddannelsesdebatten.

  Hand-outs eller andet materiale er dog for egen regning.

  No-show-fee

  Hvis du - mod forventning - bliver forhindret i at gennemføre workshoppen på Uddannelsesdebatten, ser vi os nødsaget til at opkræve et no-show-fee på 3000 kr.

  Aflysning op til tre uger før udløser ikke noget no-show-fee.