Uddannelsesdebatten

Se filmen om Uddannelsesdebatten og bliv klogere på, hvorfor du skal deltage!

Uddannelsesdebattens formål

Uddannelsesdebatten er et gratis uddannelsesfolkemøde for alle. En uddannelsespolitisk kulturfestival som finder sted i dagene 5. og 6. september 2019 i skolebyen Nørre Nissum.

Den anden weekend i september valfarter førende debattører, meningsdannere og beslutningstagere indenfor uddannelsesområdet til Nr. Nissum.  

Uddannelsesdebatten henvender sig til alle med interesse for uddannelse. Det være sig indenfor dagtilbud, daginstitutioner, grundskolen, ungdomsuddannelserne og/eller de videregående uddannelser. Det vil sige forældre, elever, studerende, pædagoger, lærere, ledere, rektorer, undervisere, forskere, nationale, regionale og kommunale politikere, erhvervsledere, forskellige interesseorganisationer. m.m.

Uddannelsesdebatten prioriterer folkeoplysning og fællesskab og skal i følge sit formål sikre, at alle med interesse i uddannelse har mulighed for at få mere viden, samt komme i dialog med andre om emnet.

Uddannelsesdebatten tilbyder gratis oplæg af nationale og internationale forskere, workshops af forskellige organisationer, samt debatter og er det eneste uddannelsesfolkemøde i Danmark som på tværs af faggrupper sikrer dialog og debat om relevante uddannelsespolitiske spørgsmål.

Uddannelsesdebatten skal være med til udvikling i det nordvestjyske område, samt skabe opmærksomhed om skolebyen Nørre Nissum.

 

Hvem står bag? 

Uddannelsesdebatten arrangeres af foreningen "Skolebyen Nørre Nissum" hvis faste medlemmer er:

Se medlemmer af Uddannelsesdebattens styregruppe

Følgende institutioner indgår som partnere i Uddannelsesdebatten: